Prøv Syltedronningens Bagte rødløg,  som er en smagfuld delikatesse til fx dine sandwich, smørrebrød eller julemaden når den tid kommer.


Tilberedning

+60 min - 1 stort glas

  1. Varm ovnen op til 180C (ikke varmluft).
  2. Pil og skær løgene i halv måner, dvs. halver løget og skær derefter på tværs. Læg løgene i en ren bradepande.
  3. Fordel sukker, eddike, olie, havsalt og peber henover løgene og vend godt rundt.
  4. Sæt bradepanden i en varm ovn og bag i 30-40 minutter. ”Rør” med en tang ca. hver tiende minut, så væden fordeles godt og løgene bliver fordelt og får lige meget varme.
  5. Løgene er færdige når næsten al væden er kogt ind.

Brug gerne en rigtig god olivenolie og balsamico. Som med alt andet mad bliver resultatet bare bedre hvis man bruger de bedste råvarer.

Opskrift og foto venligst udlånt af Syltedronningen

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.