Syltede rødløg er perfekte som topping på salat, i burgeren eller på din rugbrødsmad. Og det bedste af det hele er, at de er enormt nemme at lave. Læs mere her om, hvordan du laver syltede rødløg.

Syltede rødløg
Ingredienser
1 glas
2-3 rødløg
1dl æbleeddike
25g sukker
½ tsk salt
1 knivspids peber
evt. lidt chili flager.
Tilberedning af syltede rødløg
Lynsyltede rødløg på 20 minutter
Tip
Skal det være en tand mere avanceret kan rødløg med stor succes bages i ovnen. På denne måde karamelliserer løgene med balsamisk eddike, olie, sukker og krydderier. Se opskriften her!
Hvilken eddike kan man bruge til syltede rødløg?
Du kan i princippet bruge alle former for eddike til at sylte, da det vigtigste er, at eddikens lave PH-værdi gør, at løgene kan holde længe på køl uden at forrådne.
Så uanset om du har æbleeddike, vineddike eller lagereddike, kan du benytte det til syltede rødløg. Mange foretrækker æbleeddike, da de mener, at det tilsætter en dejlig smag til de syltede rødløg.
Hvor længe kan syltede rødløg holde sig?
Syltede rødløg holder typisk 1-2 i køleskab. Nogle oplever, at de kan holde en måned. Brug dine sanser og vurder selv, inden du smider dine syltede rødløg ud.