Syltede rødløg
Syltede rødløg er ride på umami og er derfor gode som topping til det meste. Prøv dem f.eks. i burgeren eller i en salat!

Tilberedning

15 min - 1 glas

  1. Bland eddike, sukker og krydderier og rør rundt indtil sukkeret er opløst.
  2. Skræl løgene, skær i både eller ringe og læg dem i en skål.
  3. Hæld lagen over og lad stå 1-2 timer før de spises.
  4. de syltede rødløg kan gemmes 1-2 uger i køleskabet.

Tip! Skal det være en tand mere avanceret kan rødløg med stor succes bages i ovnen. På denne måde karamelliserer løgene med balsamisk eddike, olie, sukker og krydderier. Se opskriften her!

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.