Tilberedning

60+ min - 2 personer

Skræl løgene og flæk dem fra top mod bund med en skarp kniv.
Del løgene i deres flager og læg flagerne i et glas med tætsluttende låg.
Hæld æbleeddike op i en kasserolle og bring den i kog.
Hæld eddiken over og lad løgene sylte i mindst 1 døgn.

Server syltede løg som garniture til rødt kød og fede fisk.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.