Der er efterår i gryden og gæstemad på menuen, når vi tilbereder svinekæber i flødesovs. Bestil kæberne i god tid hos din lokale slagter.

Tilberedning

+ 60 min - 4 pers

  1. Dup kødet tør med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Hak løget.
  2. Smelt smørret i en gryde ved god varme og brun kæberne på alle sider, ca. 3-4 minutter i alt. Tilsæt løg og presse hvidløg og hæld bouillon på kæberne. Tilsæt timian og lad kæberne simre under låg i ca. 1 time.
  3. Skræl jordskokker og skær i skiver. Kom jordskokker i gryde og kog i yderligere ca. 20 min. uden låg. 
  4. Fjern timiankviste. Tilsæt fløde og kog saucen op. Smag til med salt og peber.
  5. Servér svinekæber med kartoffelmos og kålsalat.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.