Salaten bliver traditionelt serveret som tilbehør til pizza i Sverige – prøv den næste gang til din pizza, så bliver den et lidt sundere take away.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Skær hvidkålen i meget tynde strimler, brug en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend saltet i kålen og lad den dryppe af i en sigte i minimum 15 minutter til den er faldet sammen. Det kan tage i op til 1 time. 

Skyl kålen under koldt vand og pres vandet af (brug evt. en salatslynge). Kom kålen i en skål og vend eddike, sukker og olie i.

Rist kommen på en lille pande over middel varme i 5-7 minutter. Den må ikke ryge eller lugte brændt!

Drys salaten med kommen, og smag til med salt og eddike inden servering.

Opskrift og foto udlånt fra "Mad fra samvirke - kål"

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.