Svampesuppe med ostebrød
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rens og skær svampene i nogenlunde ensartede stykker.
- Smelt smør i en dyb sauterpande eller gryde.
- Snit løg og hvidløg fint og steg det gyldent og blankt i få minutter.
- Tilsæt svampene og lad dem stege med ved høj varme.
- Når de har smidt noget af væden, tilsættes æblecidereddike og der steges videre.
- Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i ca. 10 minutter.
- Fordel revet ost på de fire stykker brød og bag dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er sprøde.
- Steg kejserhattene på en lille pande i smør til de er gyldne.
- Hæld suppen over i en blender. Blend og kom den tilbage i panden eller gryden og tilsæt fløde.
- Varm suppen igennem og smag den til med salt og peber samt æblecidereddike for at give suppen lidt syre.
Opskrift, foto og styling: Julie Karla