En skøn cremet svampesuppe der kan laves året rundt. Her serveres den med varme ostebrød og smørstegte kejserhatte.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rens og skær svampene i nogenlunde ensartede stykker.
  3. Smelt smør i en dyb sauterpande eller gryde.
  4. Snit løg og hvidløg fint og steg det gyldent og blankt i få minutter.
  5. Tilsæt svampene og lad dem stege med ved høj varme.
  6. Når de har smidt noget af væden, tilsættes æblecidereddike og der steges videre.
  7. Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i ca. 10 minutter.
  8. Fordel revet ost på de fire stykker brød og bag dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er sprøde.
  9. Steg kejserhattene på en lille pande i smør til de er gyldne.
  10. Hæld suppen over i en blender. Blend og kom den tilbage i panden eller gryden og tilsæt fløde.
  11. Varm suppen igennem og smag den til med salt og peber samt æblecidereddike for at give suppen lidt syre.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.