En god svampesauce som tilbehør til kylling, gris eller oksekød

Tilberedning

15 minutter - 4 personer

  1. Hak løget fint.
  2. Rens svampe og champignon og skær dem i mindre stykker.
  3. Svits løg og svampe i smør, til de er gyldne.
  4. Tilsæt portvin og kog ind, til væden er næsten fordampet.
  5. Kom bouillon ved og lad saucen koge 5 min.
  6. Tilsæt fløde, kog op og jævn med en jævning af hvedemel og vand rystet godt sammen.
  7. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.