Foig gras og svampe i skøn forening. Brug toasten som en let frokostret eller måske en sen natmad.

Tilberedning

15 min - 2 personer

  1. Rist to skiver foie gras, ca. 1 cm tykke på en hed pande.
  2. Rens svampene og rist dem derefter af på panden med fedtet fra foie gras.
  3. Ris 4 stykker brød. Læg det ene stykke brød på tallerkenen, læg de ristede svampe ovenpå, efterfulgt af en skive foie gras.
  4. Drys med salt og peber og slut af med et stykke ristet brød.
  5. Dryp balsamico eddike rundt i kanten af tallerkenen.

Opskriften er venligst udlånt af Tvedmose

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.