Nemt og luksuriøst tilbehør til en steg eller bøf. Eller brug svampene som delikat forret.


Tilberedning

15 min - 4-6 personer

Rens og skær stilkene fra svampene, brug dem evt. i en sammenkogt ret eller salat.

Rør smør med finthakket løg og hvidløg samt krydderurter. Fordel fyldet i svampene og sæt dem på en plade med bagepapir.

Bag svampene ved 200 - 225° i 8 - 10 minutter og server dem lune evt. sammen med parmaskinke og ristet brød.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.