Suppe med basilikumpesto | Opskrift hos Sæson
Er du vild med basilikumpesto? Så er du helt sikkert også vild med denne her pestosuppe. Her serveres den med enoki svampe, som er fantastiske i supper.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller minihakker og blend til en fin pesto. Smag til med salt og æblecidereddike. Sæt til side.
  2. Pil og hak skalotteløg og hvidløg fin. Steg dem gyldne i olivenolie i en gryde.
  3. Skær toppen af porrerne. Det er kun den hvide og lysegrønne del, der skal bruges.
  4. Skær porrerne i 1,5 cm tykke ringe, og kom dem i gryden. Lad det stege et par minutter.
  5. Hæld grøntsagsbouillon i og lad det simre under låg i ca. 15 minutter.
  6. Kog imens suppepastaen al dente.
  7. Halvér tomaterne og kom dem i suppegryden. Lad dem koge med et par minutter.
  8. Tilsæt 1 spsk pesto til suppen og rør godt rundt.
  9. Anret nu suppen i 4 dybe tallerkner og pynt med 1 tsk pesto, pasta og friske enokisvampe.

Tip! Enoki svampene skal ikke tilberedes, da de bliver møre af den varme suppe.
Hvis aftensmaden skal tage under 30 minutter, kan man erstatte den hjemmelavede pesto med en god færdiglavet.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.