Er du vild med basilikumpesto? Så er du helt sikkert også vild med denne her pestosuppe. Her serveres den med enoki svampe, som er fantastiske i supper.

Suppe med pesto og enoki svampe
Ingredienser
4 pers.
Basilikumspesto
1 dl olivenolie
50 g mandler
50 g friskrevet parmesan
2 tsk æblecidereddike
¼ tsk salt
Suppe
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2
porrer
1.4 liter grøntsagsbouillon, evt. hjemmelavet
150 g suppepasta, f.eks. suppehorn eller lign.
100 g
enoki svampe
salt og friskkværnet peber
Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Enoki svampene skal ikke tilberedes, da de bliver møre af den varme suppe.
Hvis aftensmaden skal tage under 30 minutter, kan man erstatte den hjemmelavede pesto med en god færdiglavet.
Lav din egen hjemmelavet grøntsagsbouillon her