En god kraftig kødsauce – uden kød! perfekt til pasta


Tilberedning

45 min - 4 personer

Hak løg i tern. Hak hvidløg og chilie meget fint. Skræl pastinakker og skær i mundrette stykker.

Varm olien i en stor pande eller gryde og sauter løg, hvidløg og chili samt pastinak i et par minutter under omrøring.

Kom grofthakkede gulerødder og fintsnittede bladselleri ved og sauter et par minutter. Tilsæt grofthakkede peberfrugter sammen med laurbærbladene og sauter yderlig et par minutter.

Hæld tomaterne ved, tilsæt salt, peber, sukker og en håndfuld basilikumblade og lad det hele snurre under  jævnlig omrøring, i ca. 30 minutter til grønsagerne er møre og saucen tyk.

Spæd evt med lidt bouillon undervejs og smag til med yderligere krydderier.

Bland sugoen med nykogt spaghetti og server med reven ost. 

Energi pr. person: 480 Kcal
fedt 21%
protein 14%
kulhydrat 65%
.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.