• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Stuvede porrer - Opskrift med porrer og koteletter

Stuvede porrer med koteletter

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En nem og velsmagende hverdagsret i kategorien mormormad med et grønt twist. Servér med skiver af rugbrød for et skønt og fyldigt måltid.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jan – Dec
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    Stuvede porrer

    4 porrer
    1 skalotteløg
    20 g smør
    2 dl madlavningsfløde
    2 tsk æblecidereddike
    ¼ tsk salt
    Friskkværnet peber
    1 bundte kørvel

    Kød

    4 kotelet af gris
    Olivenolie
    Frisk timian
    Salt
    Friskkværnet peber

    Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

    Tip

    Gem de mørkegrønne porretoppe i køleskabet og brug dem sammen med andre grøntsagsrester til en hjemmelavet grøntsagsbouillon.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies