Stroganoff i en fart
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skræl sellerien og skær den i mindre stykker.
- Kog kartofler og selleri møre i usaltet vand, ca. 20 minutter. Hæld vandet fra, damp dem tørre og mos dem godt. Smag til med salt, peber og smør.
- Brun hurtig kødet i lidt olie af to gange og læg det til side.
- Brun champignon 2-3 min. og kom kødet tilbage på panden. Krydr med salt, peber og paprika og tilsæt tomatpure og varm det igennem under omrøring 1 min.
- Kom cherrytomater, bouillon og fløde ved og lad det koge 4-5 min.
- Smag til, jævn evt. med lidt meljævning og server med kartoffel-sellerimos og et godt drys persille.
Tips.
Sellerien i kartoffelmosen kan sagtens erstattes med andre rodfrugter som fx gulerod eller jordskokker. Man kan selvfølgelig også lave mosen kun på kartofler, men grønsagerne gir smag og en mere om dagen.
Smager selvfølgelig også god med ris eller pasta
Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft