Klassikeren som altid vækker jubel. Lav rigeligt så har du altid noget lækkert og populært.

Tilberedning

30 minutter - 8 stk

Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær kødet i tern.

Bland tomatkødet med rød pesto.

Rul pizza dejen ud, læg den på et stykke bagepapir og træk det oprindelige forsigtig af. (Dejen klæber til det oprindelige papir og gør det svært at rulle dejen sammen)

Læg først skinke og dernæst ost oven på så dejen er dækket.

Drys de friske tomater hen over og krydr med oregano.

Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8 lige store tykke snegle.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 15-20 min. ved 200°C til de er gyldne og gennembagte.

Nyd dem lune eller kolde.

 

Pizzasneglene kan også fryses.

 

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.