Stor filotærte med masser af sprøde grønsager & ost
Tilberedning
- 6 personer
- Pensl filodej-pladerne med smeltet smør og læg dem oven på hinanden.
- Læg dem i en stor smurt bradepande beklædt med bagepapir.
- Rør purløg, persille, cremefraiche, ost og æg sammen og kom det i bunden af tærten.
- Bag pladerne ved 200°C i ca. 15 min. til pladerne er gyldne og sprøde.
- Skær peberfrugt i fine tynde strimler.
- Snit squash i lange tynde bånd.
- Blancher peberfrugt og squash et kort øjeblik.
- Skær tomaterne i skiver.
- Fordel babyspinat og dernæst tomat, squash og peberfrugt på filobunden.
- Drys med revet ost og bag ca. 5 min. til osten er let smeltet.
- Server straks evt. drysset med lidt friske spæde krydderurter.
Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft