En grønnere moderne version af det klassiske stjerneskud, hvor grøntsagerne fylder mere, og hvor en lækker grøn urtemayo tilfører en spændende smagsoplevelse. Retten kan fungere både som en dejlig frokost eller et let aftensmåltid.

Stjerneskud med grøn urtemayo og aspargescrudité
Ingredienser
4 pers.
Urtemayo
1 æg
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
friskkværnet peber
20 g frisk estragon
30 g
frisk dild
20 g
frisk purløg
3.5 dl smagsneutral olie
Stjerneskud
8 rødspættefileter
salt og friskkværnet peber
120 g rejer
Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Tip
Stjerneskuddet er også rigtig lækkert på en skive friskbagt franskbrød eller ristet brød.
Urtemayo kan erstattes af en god mayonnaise eller skaldyrsdressing.