En super dessert-afslutning 


Tilberedning

15 min - 4 - 6 personer

Nip og kom stikkelsbærrene i en gryde med vand, sukker, vanilje- og kanelstang samt citrusskal.

Varm det hele til kogepunktet og lad bærrene snurre til de begynder at koge ud.

Tag vanilje– og kanelstang op, blend stikkelsbærrene og pres dem gennem en sigte.

Hæld suppen tilbage i gryden, kog den evt. ind til passende konsistens og smag til med yderligere sukker.

Afkøl og stil suppen koldt til serveringen.

Anret suppen i tallerkener med en klat mascarpone, flødeskum eller måske en kugle vaniljeis. Pynt med citronmelisse og server med ristede rugbrødstern.

Opskrift: udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.