Lækker syrlig frugtgrød til mellemmåltid, del af et måltid eller dessert

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Klargør og vask stikkelsbærrene
  2. Kom vand, bær og sukker i en lille gryde og kog op.
  3. Lad det småkoge ca. 10 minutter og tag det af varmen.
  4. Jævn grøden ved at røre kartoffelmelet ud i vand - rør kraftigt. Sæt ikke gryden tilbage på varmen efter dette.

Server grøden lun med mælk på toppen, sammen med rugbrød til et fuldt aftensmåltid eller med lidt iskold upisket fløde som lækker dessert.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.