En lækker crumblekage, der hurtigt er lavet!

Tilberedning

45 min - 6 personer

  1. Bland hvedemel, havregryn, sukker og vaniljesukker, smuldr smørret i melblandingen og bland så med hakkede nødder og mandler.
  2. Skyl og nip stikkelsbærrene og bland med hyldeblomst, sukker samt revet citronskal.
  3. Kom blandingen i et ovnfast fad eller små ovnfaste skåle og fordel smuldredejen hen over.
  4. Bag crumblen ved 200°C i ca. 25 min.
  5. Serveres friskbagt og lun med græsk yoghurt, let pisket flødeskum eller vaniljeis.

Tip!
Lav crumblen i forvejen, kom den i en pose og ha den liggende i fryseren lige til at smuldre hen over sommerens frugter og bær.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen. Fotograf: Betina Hastoft

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stikkelsbærcrumble med citron & hyldeblomst

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.