Genialt tilbehør til flæskesteg, frikadeller og leverpostej

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Rens svampene. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både. Pil løget og skær i både. Rens grønkålen og snit den fint.

Smelt smørret på en pande og rist svampe, æbler, løg og grønkål med presset hvidløg ved jævn varme, mens panden rystes lidt, så det ikke brænder på. Steg ikke for længe, da æblerne gerne må have lidt bid. Tilsæt timian og rosiner og smag til med salt og peber. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.