En farverig vegetarret med masser af grøntsager. Varier opskriften alt efter hvilke grøntsager, du har i køleskabet. Sørg for ikke at overstege grøntsagerne, så de bevarer sprødheden.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Bring en gryde vand i kog, og tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Overhæld
herefter nudlerne med koldt vand for at stoppe kogningen, og lad dem dryppe af i en sigte.

Varm 1 spsk. olie i en wok eller sauterpande, og slå æggene ud heri. Rør rundt i dem, så æggeblomme og –hvide bliver blandet, mens de steger. Steg i 1 min., og tag så æggene af.

Varm igen resten af olien i panden, og steg chiliflager, ingefær og hvidløg i 1 min. over høj varme, under omrøring. Tilsæt grøntsagerne, og fortsæt stegningen i 2 min., til de er let gyldne, men stadig sprøde.

Bland nudlerne i sammen med de stegte æg, teriyaki- og chilisauce. Smag til med sukker, limesaft og salt.

Drys med urter, cashewnødder, og server straks.

Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegte nudler med æg og blandede grøntsager – eggfried noodles

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.