• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på sauteret gulerod med rosenkål - Sæson

Stegte gulerødder og rosenkål med persille

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Når grøntsagerne bliver stegt i smør, bevarer de smag, sprødhed og farve – krydderdrysset gør også sit til at smagen er helt i top.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Sep – Jan
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    300 g gulerødder
    300 g rosenkål
    1 spsk smør
    ½ - 1 dl grøntbouillon
    ½ dl hakket persille
    1 spsk reven skal af usprøjtet citron
    2 fed finthakket hvidløg
    Salt, peber
    25 g ristede pinjekerner

    Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Server de stegte grøntsager til grillet kød og brød.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies