Stegte beder med kikærter og granatæble | Sæson
En lækker og farverig salat med kikærter og stegte beder

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Skræl bederne. Skær i kvarte. Skær bederne i mindre stykker, hvis de er meget store.
  2. Vend bederne i 1 spsk. olie. Bag i ovnen 20 minutter ved 200 grader.
  3. Kom kikærterne i en sigte. Skyl, og lad dryppe af.
  4. Kom 1 spsk. olie, salt og peber i en stor skål.
  5. Kom yderligere citronsaft fra en citron i skålen og revet citronskal efter behov. 
  6. Kom herefter kikærterne i og vend det sammen.
  7. Skær granatæble i stykker, og pil kernerne ud.
  8. Hak persille groft.
  9. Skær gedeost i skiver.
  10. Rist græskarkerner i olie på en varm pande ca. 2 minutter.
  11. Vend beder, kikærter og granatæble sammen. Top med gedeost, persille og ristede græskarkerner.
  12. Kom yoghurt, tahin, citronsaft, salt og peber i en skål. Pisk sammen.
  13. Server med dressing.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegte beder med kikærter og granatæble

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.