Enkelt og nemt og smager dejligt. Du kan bruge alle andre rodfrugter sammen med eller i stedet for selleri og skære i små tern i stedet for strimler – bare sørg for at, de er skåret nogenlunde ens ud.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Halver sellerien, skræl den og skær den i tynde skiver. Skær skiverne i tynde strimler og kom dem løbende i koldt vand med citronsaft, så misfarvning undgås. Varm olien op i en sauterpande eller bredbundet gryde. Kom sellerien i og lad den mørne under låg ved middel varme i ca. 5 min. Skru op for varmen og tilsæt citronsaft og hakket persille. Steg sellerien uden låg, til den bliver gylden. Smag til med salt og peber.

Tip
Server retten til stegt kød, fjerkræ og fisk. 

Energi pr. person:
800 kJ (180 kcal)
Fordelt på:
Protein 9%
Kulhydrat 36%
Fedt 55% (11 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.