Stegt savoykål med brunet smør
En lækker og anderledes måde at servere kål
Tilberedning
30 min - 4 pers
- Hak dild og rødløg fint.
- Kom dild, rødløg og kapers i en skål.
- Skær savoykålen i kvarte. Er kålhovedet meget stort, kan du skære tyndere stykker af kålen.
- Varm olie i en pande. Steg savoykålen på alle sider, indtil den får farve.
- Bag evt. kålen i ovnen 10 minutter ved 150 grader, hvis den ikke bliver blød i midten efter en tur på panden.
- Smelt smør i en gryde ved middel varme. Rør rundt undervejs. Smørret skal bruse op. Tag gryden af varmen efter cirka 5 minutter, når smørret er gyldent og dufter af karamel.
- Bland dild, rødløg, kapers og salt med det brunede smør.
- Top savoykålen med brunet smør.
Server gerne med kartoffelmos.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström