En lækker og anderledes måde at servere kål

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Hak dild og rødløg fint.
  2. Kom dild, rødløg og kapers i en skål.
  3. Skær savoykålen i kvarte. Er kålhovedet meget stort, kan du skære tyndere stykker af kålen.
  4. Varm olie i en pande. Steg savoykålen på alle sider, indtil den får farve.
  5. Bag evt. kålen i ovnen 10 minutter ved 150 grader, hvis den ikke bliver blød i midten efter en tur på panden.
  6. Smelt smør i en gryde ved middel varme. Rør rundt undervejs. Smørret skal bruse op. Tag gryden af varmen efter cirka 5 minutter, når smørret er gyldent og dufter af karamel.
  7. Bland dild, rødløg, kapers og salt med det brunede smør.
  8. Top savoykålen med brunet smør.

Server gerne med kartoffelmos.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.