Lun radicchio, stegte æbler, nødder og blåskimmelost er en uimodståelig god kombination. Server salaten som forret, eller en let frokost.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjerne de yderste blade af salaten. Skær salaten i kvarte.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Pil rødløgene og skær dem i både.
Varm halvdelen af olien på en pande og steg radicchiosalaten ved god varme på begge sider, til det begynder at tage farve. Tilsæt æbleeddike og lad det fordampe. Drys med sukker og lad det karamelliserer. Tag salaten af panden. Varm resten af olien og steg æbler og løg til de er møre. 

Skyl hjertesalaten og afdryp. Anret hjertesalat med lun raddicchio, æbler, løg, hakkede valnødder og blåskimmelost skåret i tern. Dryp olivenolie over salaten og krydr med salt og peber. Server salaten med brød.

Frugt og grønt pr. person: ca. 125 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.