Stegt radicchio med æbler
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Fjerne de yderste blade af salaten. Skær salaten i kvarte.
- Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Pil rødløgene og skær dem i både.
- Varm halvdelen af olien på en pande og steg radicchiosalaten ved god varme på begge sider, til det begynder at tage farve. Tilsæt æbleeddike og lad det fordampe. Drys med sukker og lad det karamellisere. Tag salaten af panden.
- Varm resten af olien og steg æbler og løg til de er møre.
- Skyl hjertesalaten og afdryp.
- Anret hjertesalat med lun raddicchio, æbler, løg, hakkede valnødder og blåskimmelost skåret i tern.
- Dryp olivenolie over salaten og krydr med salt og peber. Server salaten med brød.
Frugt og grønt pr. person: ca. 125 g
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek