Tilberedning

15 min - 2 personer

Skær top og bund af porrerne, del dem i to på tværs og rens grundigt for sand under koldt vand.
Læg porrerne i en kasserolle og tilsæt ¼ tsk. salt og ½ spsk. smagsneutral vegetabilsk olie per person.
Steg porrerne gyldne hele vejen rundt. Det tager ca. 10 min.
Server straks.

Stegte porrer er gode til skaldyr, fladfisk og kalveculotte.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.