Tilberedning

30 min - 2 personer

Skræl pastinakkerne, flæk dem på langs og læg skærefladen mod bunden af en gryde
Dæk pastinakkerne akkurat med vand, og tilsæt ¼ tsk. salt og 1 spsk. smør per person.
Kog vandet helt væk indtil pastinakkerne steger i smørret.
Når pastinakkerne har fået stegeskorpe, er de klar til servering – det tager ca. et kvarter.

Gode som hovedelement i en vegetarret eller som garniture til rødt kød.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.