Skindstegt kulmule smager fantastisk og her serveres den sammen med en klassisk mormorsalat, der har fået en opgradering med søde jordbær og friske ærteskud. Se Sæsons kulmule-opskrift her.

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Skyl salaten godt og lad den dryppe helt af. Pluk den i store stykker. Kom dem i en stor skål.
  2. Skyl jordbærene og skær dem i skiver. Kom dem i skålen.
  3. Skyl ærteskudene og kom dem i salaten.
  4. Rør fløden sammen med citronsaft og sukker og smag til med friskkværnet peber. Vend mormordressingen med salaten.
  5. Varm olien op på en pande.
  6. Læg kulmulefileter på panden med skindsiden nedad. Lad dem stege ved høj varme i 2-3 minutter indtil skindsiden er sprød og gylden. Drys med salt.
  7. Kom 1 spsk smør på panden.
  8. Vend fileterne forsigtigt og lad dem stege videre 1-2 minutter.

Tip!
Hold ind imellem panden på skrå og brug en ske til at hælde det smeltede smør over fisken.

Servér den stegte kulmule med mormorsalat.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Julie Karla

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegt kulmule med mormorsalat, ærteskud og jordbær

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.