Stegt kulmule med mormorsalat, ærteskud og jordbær
Tilberedning
30 min - 4 pers
- Skyl salaten godt og lad den dryppe helt af. Pluk den i store stykker. Kom dem i en stor skål.
- Skyl jordbærene og skær dem i skiver. Kom dem i skålen.
- Skyl ærteskudene og kom dem i salaten.
- Rør fløden sammen med citronsaft og sukker og smag til med friskkværnet peber. Vend mormordressingen med salaten.
- Varm olien op på en pande.
- Læg kulmulefileter på panden med skindsiden nedad. Lad dem stege ved høj varme i 2-3 minutter indtil skindsiden er sprød og gylden. Drys med salt.
- Kom 1 spsk smør på panden.
- Vend fileterne forsigtigt og lad dem stege videre 1-2 minutter.
Tip!
Hold ind imellem panden på skrå og brug en ske til at hælde det smeltede smør over fisken.
Servér den stegte kulmule med mormorsalat.
Opskriftsudvikling, styling og foto: Julie Karla