Hurtig opskrift med kylling i østerssauce med stegt hvidkål, grønkål, porre og hvidløg

Tilberedning

30 min - 4 pers.

  1. Snit hvidkålen og grønkålen fint. Skær porrerne i tynde ringe og pil og hak hvidløget. Skær kyllingefileterne i strimler.
  2. Rist cashewnødderne på en tør pande, til de tager farve.
  3. Varm olie op i en wok eller på en stor pande og sautér først hvidløget, til det så småt begynder at tage farve. Kom nu kyllingestrimlerne ved og brun dem. Tilsæt hvidkål, grønkål og porrer og sautér videre i 4-5 minutter, til kålen falder sammen, og kyllingen er gennemstegt. Tilsæt østerssauce, vand, sukker og hvid peber, vend det hele godt sammen, og smag til med fiskesauce.
  4. Top med de ristede cashewnødder og nyd retten med ris.

Tip!
Grøntsagerne i retten kan varieres efter hvad, du har i grøntsagsskuffen.   

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegt hvidkål, porre og kylling i østerssauce

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.