Tilberedning

15 min - 2 personer

Vælg gulerødder af ensartet størrelse, gerne tommelfingertykke.
Skræl gulerødderne og læg dem hele i en kasserolle.
Tilsæt ¼ tsk. salt og ½ spsk. smagsneutral olie per person.
Steg gulerødderne omhyggeligt hele vejen rundt, til de føles møre, når de prikkes med en kniv. Det tager ca. 10 minutter.
Server straks.

Velegnet til svinemørbrad og skindstegt eller bagt fisk .

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.