En lækker frokost eller en nem aftensmad. Tilpas opskriften efter sæson og brug eksempelvis spinat eller bladbeder i stedet for grønkål

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Varm lidt olie på en pande til spejlæg. Slå æggene ud på panden, og lad dem stege over middel
varme, til hviden har sat sig, og de er gyldne og sprøde på undersiden.

Varm imens olivenolien på en anden pande og steg peberfrugter og pølse gyldent over middel
varme. Tilsæt hvidløg og tomater og lad det riste videre i 2-3 min.

Vend grønkålen i, og lad den falde lidt sammen. Smag til med eddike, salt og peber.

Anret det på ristet brød og top med spejlæg. Server straks og gerne sammen med tabasco.

Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegt grønkål, tomater og chorizo – toppet med spejlæg

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.