• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login

Stegt grønkål, tomater og chorizo – toppet med spejlæg

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En lækker frokost eller en nem aftensmad. Tilpas opskriften efter sæson og brug eksempelvis spinat eller bladbeder i stedet for grønkål.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Okt – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    Smør eller olivenolie, til stegning
    4-8 æg str. M/L, afhængig af appetit
    2 spsk. olivenolie
    2 snack peberfrugter, i tern
    150 g chorizopølse, i tern
    1 fed hvidløg, i tynde skiver
    200 g små tomater, halverede, f.eks. San Marzano
    200 g frisk grønkål, plukket i mundrette stykker
    Et par dråber hvidvinseddike
    Salt og peber
    4 skiver ristet surdejsbrød
    Evt. tabasco

    Tekst og foto er udlånt fra kogebogen Æg, Samvirke.

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies