Tilberedning

15 min - 2 personer

Befri blomkålen for blade og vask.
Skær med en skarp kniv den nederste, mørke del af stokken og del blomkålen i 8 både.
Placer en blomkålsbåd per person i en kasserolle og krydr hver båd med ¼ tsk. salt.
Tilsæt ½ spsk. smagsneutral olie og steg blomkålen på den ene side, til den er gylden.
Server straks.

Perfekt som tilbehør til lam, laks og skaldyr

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.