Den milde blomkål får masser af smag, når den steges med krydderier. Sammen med mynteyoghurt er det skønt tilbehør til både frikadeller, en hakkebøf eller sommerens grillretter

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte. Stød krydderierne i en morter. Hak nødderne og vend med krydderier.
  2. Del blomkålen i buketter. Varm olien på en pande og rist blomkål med krydderier og nødder. Steg blomkålen i ca. 5 minutter. Vend jævnligt i den under stegningen. 
  3. Rør yoghurt med hakket mynte og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Server blomkål med mynteyoghurt. 

Tip
Hvis de hele krydderier er svære at få fat i, kan du i stedet bruge stødte krydderier   

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.