Brug en rest kød fra grillen eller steg et par bøffer til denne fantastiske sandwich.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rør creme fraiche med mayonnaise og sennep. Hak krydderurterne og vend i cremen sammen med kapers. Smag til med salt og peber.

Grill bøfferne på en varm grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Afkøl bøfferne før de skæres i skiver.

Snit salaten, skyl den og slyng den tør. Skær tomater og blomkål i skiver.

Skær flutes / baguette igennem på langs og fyld med sauce tatar, salat, blomkål og kød.

Frugt og grønt pr. person: ca. 150 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Hentik Freek

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.