Alt går op i en højere enhed, når vi serverer steak salad med sæsonens saftige tomater og knasende brødcroutoner.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær brødet i små tern og vend med olie. Fordel brødet på en bageplade med bagepapir og rist det gyldent i ovnen i ca. 10 minutter.
  3. Steg bøfferne på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Afkøl kødet før det skæres i skiver.
  4. Skyl salaten og slyng den tør. Snit salaten. Halver tomaterne. Hak løget fint.
  5. Vend salat med tomater, løg og smuldr fetaosten over. Skær kødet i skiver og anret i salaten.
  6. Rør eddike med olie, sennep, honning og klippet purløg. Dryp dressingen over salaten og drys med brødkrummer. 

Frugt og grønt pr. person: ca. 160 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Steak salat med tomater og sprøde brødkrummer

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.