De stegte basilikumblade er prikken over i'et i denne skønne suppe, der kan serveres kold eller varm alt efter vind og vejr.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Varm olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg et par minutter under omrøring.
  3. Skær squash i grove tern, kom dem i gryden, krydr med salt og peber og sauter videre under omrøring i ca. 5 minutter.
  4. Tilsæt basilikumblade, hæld bouillon over og lad det hele snurre 20-30 minutter, til squashene er helt møre.
  5. Blend suppen med fløde og smag til med salt og peber.
  6. Varm olien og steg basilikumbladene sprøde.
  7. Løft dem op med en hulske og læg dem på køkkenpapir.
  8. Fordel suppen i tallerkener eller skåle, læg de sprøde blade oveni og drys med paprika.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.