Denne squashsalat er både forfriskende og cremet. Nyd den som tilbehør til frikadeller, kylling eller som en frokost sammen med noget godt brød.

Tilberedning

15 minutter - 4 personer

Skyl squashene og riv dem groft evt. med en julienneskræller.

Riv limeskallen, pres saften og rør det med olivenolie, salt og peber.

Vend squashen i dressingen og pynt med stykker af mozzarella, friske krydderurter eller spiselige blomster.

Opskrift og styling: Julie Hey, Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.