Jeg har kørt squashen gennem en spiralizer, så den bliver en slags grøn spaghetti.
Har du ikke en spiralizer, så skær squashen på et mandolinjern eller i tynde strimler med fx en kartoffelskræller.


Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Kør squashene på en spiralizer, så de bliver til lange, tynde strimler, der ligner spaghetti.
  2. Hak rødløg rigtig fint, og kom det i en skål med squash-strimlerne.
  3. Smuldr feta i salaten sammen med oliven.
  4. Rist solsikkekerner på en varm, tør pande, til de bliver en smule gyldne.
  5. Drys dem i salaten.
  6. Blend ingredienserne til pesto godt sammen, og smag den til.
  7. Vend pestoen godt rundt i salaten, og smag det hele til.

Tip
Denne salat er også god som frokostret. Servér den med et stykke kylling eller groft brød.

Opskrift & foto venligst udlånt af: "Mit grønne køkken"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.