Lækre, saftige squashmuffins med frosting og pynt af pistachenødder. Sundt alternativ til andre søde sager.

Tilberedning

45 min - 18 stk

Pisk smør og sukker cremet. Pisk æggene i et ad gangen. Rør hvedemel, bagepulver, vanilje, pecannødder og squash i. Rør mælk og marmelade i til det hele er godt blandet sammen. Fordel dejen i 18 kraftige papirsmuffinsforme.

Bag kagerne ca. 25 minutter ved 175 grader på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.

Pisk smør og flødeost sammen og pisk flormelis i. Fordel frostingen på kagerne. Pynt med pistacienødder. 

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.