Lækre grønne squashfrikadeller. Brug dem som aftensmad eller i madpakken f.eks. på rugbrød eller i pitabrød.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm skiver. Skær løget i tern. Kog kartofler og løg i vand uden salt og under låg ca. 20 min. Afdryp det i en si. Mos det med en kartoffelmoser eller brug en håndmixer. Riv squashen på et råkostjern. Rør mandler og squash i. Rør hvedemel, ost, æg, allehånde, oregano, salt og peber i.

Kom sesamfrøene på en tallerken. Varm ca. halvdelen af olien op på en pande. Form frikadeller med en ske. Vend dem i sesamfrø. Steg dem gyldne og gennemstegte ca. 15 minutter. i alt ved svag varme. Vend dem jævnligt. Gentag med resten af portionen.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.