Hjemmebagt squahsbrød lavet som bagels med groft speltmel og revet squash. Super lækre og meget anvendelige – Brug dem i madpakken, til brunch eller som tilbehør til en suppe. Saftigt og sundt!

Tilberedning

60+ min - 10 stk.

Rør gæren ud i håndvarmt vand. Tilsæt fintrevet squash samt de øvrige ingredienser – gem lidt mel til æltningen. Ælt dejen grundigt. Stil dejen til hævning i 15 minutter.

Slå dejen ned. Del dejen i 10 stykker og rul dem til pølser på ca. 25 cm. Form dem som en ring. Luk ringen ved hjælp af lidt vand. Lad ringene efterhæve i 30 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bagels ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server squashbagels med skiver af primadonnaost toppet med en klat rødløgsmarmelade.

Opskrift og styling: Udviklet af Frugtformidlingen.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.