Saftige og sunde boller med squash - Spis bagværk med god samvittighed!

Tilberedning

60 min - 10 stk

Pisk æg og ricotta sammen og bland med squash, krydderurter og salt.

Rør dernæst mel og bagepulver i dejen og kom den i store smurte muffinsforme.

Drys godt med græskarkerner og bag dem ved 200°C i ca. 25 min.

Afkøl 15 min. på rist inden servering. Kan spises både lune og kolde og kan sagtens fryses.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.