Tilberedning

15 min - 2 personer

Vask squashen, skær top og bund af og skær i tynde strimler.
Sæt en tom kasserolle på komfuret og lad den stå på fuld varme indtil den er meget varm (det kan tage 2 min.)
Tilsæt squashstrimlerne, ½ kop vand, 2 tsk. smør og ¼ tsk. salt per person.
Sauter squashstrimlerne i ca. ½ minut til de er faldet sammen, og vandet er kogt væk.
Server straks.

Server squash-sauteén til stegte svinekoteletter, kyllingebryst eller bagt fisk.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.