Køb evt. en god færdiglavet tomatpesto, hvis det skal gå hurtigt. Server de grillede grøntsager til stegt lamme- eller oksekød, fx en hakkebøf.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Udblød tomaterne 1 time i koldt vand.

Skær grøntsagerne i 1 cm tykke skiver på skrå.

Kom de udblødte tomater og hvidløg i en foodprocessor med olien. Smag til med salt og peber.

Pensl grøntsagerne med pestoen og grill dem gyldne – ca. 5 min. på hver side.

Server citronbåde og resten af pestoen til.

Grøntsagerne kan også tilberedes på en grillrist under ovnens grill. Vend dem en gang undervejs.

Energi pr. person:
700 kJ (160 kcal)
Fordelt på:
Protein 9%
Kulhydrat 28%
Fedt 63% (11 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 225 g

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Squash og aubergine på grill med tomatpesto

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.