Sprøde tortillasandwich med laks
Tilberedning
30 min - 4 personer / 4 sandwich
Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram den godt.
Rør olie med eddike, sennep og honning og vend i kålsalaten.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp dem i 2 min. Afdryp og afkøl asparges, før de skæres i snitter. Skær agurken i små tern. Hak basilikum. Vend asparges, agurk og basilikum i spidskålssalaten.
Fjern skind fra laksen og del den i flager.
Fordel fuldkornstortillaer på bageplader med bagepapir. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min. til osten er lige netop smeltet.
Fordel spidskålsalat og laks på den ene halvdel af tortillaerne og fold dem sammen. Skær tortillaerne over.
TIP: I stedet for basilikum kan du bruge frisk koriander.
Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck