Disse sprøde lakseruller er et stort hit hos mange børn, fordi de er dejlig sprøde udenpå og bløde indeni. En skøn, børnevenlig måde at servere fisk på.

Sprøde lakseruller med ovnbagte gulerødder og champignon
Ingredienser
4 pers.
Til lakserullerne:
250 kartofler
200 g laksefilet
1/2 løg
2 spsk. tomatketchup
1 spsk. mayonnaise
2 dl groft mel (til panering)
1 æg, (til panering)
2 dl rasp (til panering)
Olie til stegning
Ovnbagte grøntsager:
700 g farvede gulerødder
4 kviste frisk oregano
200 g champignon
1/2 dl revet ost
Tilbehør:
1 dl creme fraiche
Lidt salt og peber
Opskrift og foto: Charlotte Seeger
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Få gerne dit barn til at hjælpe dig med at lave lakserullerne. Det er en god sensorisk øvelse at forme dem med hænderne.