• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Sprøde kyllingenuggets med dip af tomat

Sprøde kyllingenuggets med tomatdip og babyleaves

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Fingermad i børnehøjde – knasende sprød og en sikker succes. Er der rester tilovers smager de godt i lune pitabrød den næste dag.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Nov
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    Sprøde kartofler

    1 kg små nye kartofler
    1 spsk. olivenolie
    salt og peber

     

    Tomatdip

    500 g tomater
    1 løg
    1 rød chili
    1 bundt persille
    1 spsk. olivenolie
    1 fed hvidløg
    1 spsk. balsamicoeddike
    2 tsk. brun farin

    1 pose baby leaves (125g)

    Knase kylling

    500 g kyllingefilet uden skind og ben
    50 g mel
    3 æg
    125 g groft rasp
    1 tsk. salt
    olivenolie til stegning

    Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies