Sprød tortillapizza med blomkål
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
- Fordel tortillaerne på bagepapir på et par bageplader.
- Varm 1 spsk olivenolie op på en pande og svits kødet til det har skiftet farve. Tilsæt tacosaucen og kog kødsaucen 5 minutter. Rør jævnligt i det. Smag til med salt og peber.
- Skær blomkålen midt over. Skær nu de halve blomkål i tynde skiver.
- Fordel kødsaucen på pizzaerne. Fordel blomkålsskiver over. Drys revet ost og oregano over. Dryp med olivenolie.
- Bag pizzaerne ca. 15 minutter ved 225 grader på midterste ovnribbe. Bruger du varmluft, skal de bage ved 215 grader.
- Fordel halve cherrytomater og evt. frisk koriander over de bagte pizzaer.
Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek