Denne kålsalat er sprød og frisk og perfekt til flæskesteg, andesteg eller til en gang medister. Den kan bruges som et friskt indslag på julebordet, eller som en sprød hverdagssalat i vintersæsonen

Tilberedning

30 min - 4-6 pers

  1. Lav en dressing af saft af 2 lime, honning og olivenolie.
  2. Rist mandlerne på en tør, varm pande i 4-5 minutter. Afkøl og hak groft.
  3. Hak pistacierne.
  4. Snit kålen fint, gerne på et mandolinjern, hvis du har.
  5. Skær granatæblet i kvarte, vrid dem forsigtigt, så kernerne kommer fri. Kassér alle de hvide hinder, de er meget bitre.
  6. Hak mynten groft.
  7. Vend kål, dressing, mynte og granatæble sammen med dressingen. Anret på et stort fad, top med hakkede nødder og servér straks.

TIP!
Man kan købe klargjorte granatæblekerner på køl i visse supermarkeder, det gør opskriften endnu nemmere.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Sprød kålsalat med granatæble og mynte

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.